PASSIE VOOR NATUUR EN SFEER


Een tuin is het verlengstuk van uw woongenot. Marthijn Oldescholten (hovenier in Twente) creëert samen met u precies die tuin die er voor zorgt dat u kunt genieten van de natuur naast uw huis. Wat is er mooier dan het hele jaar door een groene en bloeiende tuin met knusse hoekjes, een onverwachte veranda, een gezellige terrasje, een frisse vijver of een complete buitenkamer.

SFEERVERHOGENDE MOGELIJKHEDEN


buitenkamers, vijvers (nature-look), bestratingen (grind, halfverharding) Fins vuur, paden met schors, grof metselwerk, Frans hekwerk, egel-hokjes, vuurplekken, ruïnes, doorgangen of authentieke trapjes.

VERRASSENDE (LEVENDE) MATERIALEN


boomschors, wilgentenen, planten waar vlinders, hommels, bijen en libelles op afkomen. Duurzaam door meer gebruik te maken van kastanjehout en door materialen te hergebruiken.

GROENDECORATIES


De groene, sfeervolle aankleding van feestelijke en plechtige gelegenheden kunt u ook met een gerust hart aan Marthijn Oldescholten overlaten.

Door gebruik te maken van alle denkbare ‘groene’ materialen (van planten, losse bladeren en takken tot pompoenen, aardappelen en stro) is altijd van weinig heel veel te maken.

Voor elke gelegenheid.

BUITENKAMERS


Een buitenkamer (ook wel tuinkamer genoemd) is een geheel of gedeeltelijk afgesloten en overdekte ruimte in een tuin. Puur bedoeld als extra leefruimte bij een huis. Robuust, strak, van hout, van steen of een combinatie daarvan al dan niet voorzien van bijvoorbeeld een houtkachel of lekkere luie stoelen. Er is van alles mogelijk. Marthijn Oldescholten heeft ruime ervaring met het bedenken en realiseren van bijzondere buitenkamers.

Door de grote plantenkennis en vakmanschap brengt Marthijn Oldescholten de natuur dicht bij uw huis. Uitgebalanceerde plantensamenstellingen die het hele jaar door zorgen voor kleur en bloei en vooral niet te voor de hand liggend zijn maken uw tuin net even anders dan die van de buren.


Van kleine binnentuinen tot grote tuinen. Van strak tot wild. Voor grote en kleine budgetten. Niets is onmogelijk. Marthijn Oldescholten is flexibel en afspraak is afspraak.